Keitä olemme

Wycliffe Raamatunkääntäjät ry on voittoa tavoittelematon tunnustusten välinen lähetysjärjestö.

  • Osoite: Yliopistonkatu 58 B, 33100 Tampere
  • Yhteyshenkilö: Anne Parhiala, järjestökoordinaattori
  • Puhelin: 050 3474687
  • Sähköposti: info@wycliffe.fi
  • Verkkosivu: https://wycliffe.fi

Rekisterin nimi

Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:n asiakasrekisteri.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

1. Käsiteltävät henkilötiedot

Tallennamme seuraavat henkilön yksilöintitiedot: nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi tallennamme tiedot asiakkaan tilaamista palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta.

1.1. Yhteydenotto- ja tilauslomakkeet

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseksi käsittäen Sanalla Sanoen -lehden, rukousmuistion ja muiden mahdollisten materiaalien postitukset sekä kannatustuotteiden tilaukset. Yhteystietoja voidaan käyttää myös muuhun Wycliffe Raamatunkääntäjien ajankohtaiseen viestintään.

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan suostumukseen tai tilaukseen.

1.2. Evästeet

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

1.4. Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

2. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään. Osoitteenmuutoksista saamme Postin tiedotuspalvelu- raportin kautta tiedon, mikäli henkilö on sallinut osoitetietojen luovutuksen Postin kautta.

Kenelle jaamme tietosi

Henkilötietoja voidaan siirtää Wycliffe Raamatunkääntäjien yhteistyökumppaneille Wycliffe Raamatunkääntäjien lukuun suoritettavia markkinointitoimenpiteitä varten. Yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietoja luottamuksellisesti ja vain sovittuun toimenpiteeseen.

Henkilötietoja siirretään muun muassa viestinnän yhteistyökumppanille viestinnän toteuttamiseksi Wycliffe Raamatunkääntäjien lukuun.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Henkilötiedot säilytetään asiakasrekisterissä niin kauan kuin rekisteröity on Wycliffe Raamatunkääntäjien asiakas. Peruuttaessaan suostumuksensa asiakkaan tiedot poistetaan asiakasrekisteristä. Mikäli asiakas on tilannut tuotteita, säilytetään henkilötietoja kirjanpitolaissa säädetyn ajan oikeutetun edun perusteella.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa tehtävään nimetyn sivuston ylläpitäjän tai automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa, jonne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä.

Sähköinen asiakasrekisterimme sijaitsee valvotussa palvelinkeskuksessa käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella. Wycliffe Raamatunkääntäjät ry ja rekisteripalvelun tarjoaja huolehtivat tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Rekisteröidyllä on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinointi- tarkoituksiin.

Mikäli olet tilannut jotain, täyttänyt yhteydenottolomakkeen, olet jättänyt kommentin tai sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Lisäksi rekisteröidyllä on lähtökohtaisesti oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:

  • saada tieto henkilötietojensa käsittelystä;
  • saada pääsy omiin tietoihinsa ja tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot;
  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä;
  • vaatia henkilötietojensa poistamista;
  • peruuttaa suostumuksensa ja vastustaa henkilötietojensa käsittelyä siltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen;
  • vastustaa henkilötietojensa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella siltä osin kuin henkilötietojen käsittelyperusteena on oikeutettu etu;
  • saada henkilötietonsa koneluettavassa muodossa ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle edellyttäen, että rekisteröity on itse toimittanut kyseiset henkilötiedot, henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksen perusteella ja käsittely suoritetaan automaattisesti; ja
  • vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista.Rekisteröidyn tulee esittää edellä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntö tässä tietosuojaselosteessa mainitulle yhteyshenkilölle. Wycliffe Raamatunkääntäjät voi pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään kirjallisesti ja varmentamaan rekisteröidyn henkilöllisyyden ennen pyynnön käsittelemistä. Wycliffe Raamatunkääntäjät voi kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella.

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 22.5.2018.