Rukous on iso osa lähetystyötä. Esirukoilijana jokainen voi osallistua raamatunkäännöstyöhön.
Rukous, miten minä siis voisin osallistua?
Varaa omasta hartauselämästäsi säännöllisesti aikaa rukoukselle, hakeudu rukousyhteyteen toisten kanssa ja käytä apuna olemassaolevia rukousmateriaaleja.
Varaa omasta hartauselämästäsi säännöllisesti aikaa rukoukselle.
Jeesus opetti meitä rukoilemaan ja antoi esimerkin viettämällä itse aikaa Isän kanssa. Muista, että raamatunkäännöstyön puolesta voi rukoilla myös arjen keskellä.
Rukoillaan niiden yhteisöjen puolesta, joissa raamatunkäännöstyötä tehdään. Pyydetään, että käännetyt tekstit eivät jäisi pölyttymään laatikoihin vaan ne saisivat muuttua eläväksi Sanaksi yhteisön arjessa.
Rukoillaan työntekijöille terveyttä, suojaa ja viisautta. Rukoillaan, että heistä jokainen voisi olla omalla paikallaan valona tässä maailmassa. Pyydetään heille hyvää työyhteyttä ja kiitetään siitä, mitä Jumala on jo tehnyt.
Hakeudu rukousyhteyteen toisten kanssa.
Raamatunkäännöstyön puolesta voi rukoilla esimerkiksi ystävien ja perheen kanssa tai jonkin rukousyhteisön (esim. rukouspiiri tai seurakunnan pienryhmä) yhteydessä. Monella paikkakunnalla toimii myös Wycliffe-rukouspiiri, jollaiseen voit halutessasi osallistua. Piirien yhteystiedot löytyvät aina Rukousmuistiosta (kts. seuraava kohta). Jos haluat perustaa Wycliffe-rukouspiirin, niin olethan meihin yhteydessä.
Käytä apuna olemassaolevia rukousmateriaaleja.
Tilatessasi maksuttoman Sanalla Sanoen -lehden tai digiviestin saat myös säännöllisesti ilmestyvän Rukousmuistion, jossa on työntekijöidemme ja hankkeidemme rukous- ja kiitosaiheita jokaiselle päivälle.
Muutaman kerran kuukaudessa saapuvan Rukousviestin voit tilata tällä lomakkeella tai sähköpostitse info@wycliffe.fi. Ajankohtainen viesti tulee sähköpostiin.
Esirukoilijat ovat tärkeä osa lähettiemme tukirenkaita. Säännöllisissä tukirenkaille lähetetyissä kirjeissä onkin rukous- ja kiitosaiheita. Jos haluat tietää enemmän, kysy toimistolta lisää.
Tutustuthan myös Rukous2025-verkostoon.